Fatih Portakal’a bankadan cevap geldi, 274 liralık kart aidatına isyan etmişti

Fatih Portakal’a bankadan cevap geldi, 274 liralık kart aidatına isyan etmişti
Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Garanti Bankası tarafından arandığını ve yıllık aidat ödemeli kartının iptal edileceğini belirtti. “Onun yerine aidat ödemesiz kart varmış, onu gönderecekler” diyen Portakal, “Aklınızda olsun bütün bankaların aidat ödemesiz böyle kartları varmış. Boşuna para ödemeyiniz…” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Portakal, kredi kartına gelen yıllık 274 lira kart aidatına tepki göstermiş ve “Bu para hak ettiğiniz para değil helal etmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Konuyla ilişkin sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Portakal, “Garanti Bankası aradı. Mevcut yıllık aidat ödemeli kartı iptal ediyorlar. Onun yerine aidat ödemesiz kart varmış, onu gönderecekler. Aklınızda olsun bütün bankaların aidat ödemesiz böyle kartları varmış. Boşuna para ödemeyiniz…” ifadelerini kullandı.

fatih-portakal-garanti-bankasi.jpg

NE OLMUŞTU?

Kredi kartına gelen yıllık 274 lira kart aidat ücretine isyan eden Fatih Portakal, “Hem kredi kartını kullandır, hem kart harcaması yap, sonra da enayi yerine konup yıllık kart parası öde: 274 lira. Bu para hak ettiğiniz para değil GarantiBBVA, helal etmiyorum size” ifadelerini kullanmıştı.

rthyet.jpg

İlgili Haberler