Fatih Portakal, AKP'de Erdoğan'ın bile bilmediği yapıyı açıkladı

Fatih Portakal, AKP'de Erdoğan'ın bile bilmediği yapıyı açıkladı
Gazeteci Fatih Portakal, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'ın 'z kuşağı' açıklamalarına sosyal medyadan yorum yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın danışmanlarının, Erdoğan''ı nasıl yönlendirdiği ve ne derece doğru bilgi verdiği son zamanların en merak edilen konularından biriyken, Gazeteci Fatih Portakal, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş''un Edirne''de yapmış olduğu ''z kuşağı'' açıklamalarına yorum yaptı.

Kurtulmuş''un, “Benim çocuklarımla aramdaki kuşak farkı da öyle. Bu Z kuşağı meselesi algı operasyonunun bir parçasıdır. Şunu demeye başladılar: ’Efendim genç kuşak AK Parti’den uzaklaşıyor''. Bütün bunları söyleyebilmek için Z kuşağı meselesini getirdiler” ve "Z kuşağı meselesi algı operasyonunun bir parçasıdır. Onun için istedikleri algıyı yapsınlar hiç bunlara takılmayın, gerçekleri kendileri de görüyorlar. Kendileri de anket yaptırıyorlar, bütün yapılan anketlerde onların Z kuşağı dediği 18-30 yaş arasındaki gençlerde birinci parti AK Parti’dir hem de açık ara AK Parti’dir" demesi sosyal medyada gündem konusu olmuştu.

Gazeteci Fatih Portakal ise, bu açıklamalara resmi sosyal medya hesabından, "Bence AKP içinde “truva atı”çok! Bu isim çıkmış z kuşağı algı diyebiliyor. Gerçeklerin farkında olmayabilir mi? Demek ki, halktan kopuk CB’nı böyle bilgilendiriyorlar. Vay AKP’nin haline… Vay Erdoğan’ın haline…" şeklinde ifadeler kullandı. 

Portakal''ın bu açıklamasından sonra kulislerde iktidar partisi içerisinde ''truva atı'' adında bir yapının olduğuna dair ironik yorumlar yapılmaya başlandı. 

İlgili Haberler