Fatih Terim 4 ismin biletini kesti!

Fatih Terim 4 ismin biletini kesti!
Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde edecek bir kadro kurmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray'da kadroya yapılan takviyelerin yanı sıra takımdan gönderilecek isimler de netleşmeye başladı.

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde edecek bir kadro kurmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray'da kadroya yapılan takviyelerin yanı sıra takımdan gönderilecek isimler de netleşmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda 4 isme yeni kulüp aranıyor.

Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

3 kulvarda yarışacak olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim transferlerin bir an önce kampa yetişmesi gerektiğini yönetime iletti.

Yeni transferlerin takıma katılmasıyla beraber ise birçok isimle yollar ayrılacak. Güneş'in haberine göre; Fatih Terim, Mbaye Diagne ve kamptaki performansını beğenmediği Kostas Mitroglou'nun biletini kesti. 

Diagne, Al Nassr'a satılacak. Yunan golcü de Marsilya'ya geri gönderilecek.

İSMAİL ÇİPE VE AHMET ÇALIK'A KAPI GÖSTERİLDİ

Leipzig'le hazırlık maçına çıkan ve 57 ila 59.dakikalar arasında kalesinde 3 gol gören Galatasaray'da kaleci İsmail Çipe Fatih Terim'in bu sezon kadroda düşünmediği isimlerin başında geliyor.

3 dakikalık kabus yaşayan genç kaleci İsmail Çipe'nin yine bekleneni verememesi dikkatlerden kaçmazken, tecrübeli teknik adamın 24 yaşındaki eldivenle yollarını ayırması bekleniyor.

Hazırlık maçı da olsa kenarda bir hayli hırslı görünen Fatih Terim'i hayal kırıklığına uğratan ikinci ismin Ahmet Çalık olduğu belirtildi. Defansta sık sık hata yapan Çalık sergilediği performansla sınıfta kalırken, oyuncunun bir başka kulübe kiralık olarak gönderileceği ihtimali üzerinde duruluyor.