Fatih Terim: Benden özür diledi

Fatih Terim: Benden özür diledi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, beraberlikle sonuçlanan Trabzonspor mücadelesinde, maçın ikinci yarısına devam edemeyen Lemina’nın kendisinden özür dilediğini aktardı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Terim, maçın ikinci yarısına devam edemeyen Lemina’ya ilişkin, “Çıkmasını istemediğim oyunculardan bir tanesiydi Lemina. Özür diledi benden, dilemesine gerek yoktu tabii.” dedi.

Terim, maça ilişkin şöyle konuştu:

İlk yarı özellikle herhangi bir pozisyon vermedik. Birkaç pozisyonda da çok yaklaştık. Pozisyonlar da yakaladık. Özellikle Belhanda... İki puan kaybettik. Her sezonun kırılma noktası vardır. İkinci yarı kırılma noktası olacaktır. Bu oyunun karşılığı kazanmak olabilirdi. Pozisyon verdik. Orada geriye de düşebilirdik. Bu sonuç oyunu. Kutunun içerisinde birilerinin vurması lazım. Başkaldırılarına, isyan etmelerine, kabullenmemelerine alıştığımız bir Galatasaray görmemiz beni mutlu etti. Oyuncularımın mağlubiyetine olan refleksinden memnunum, sonuçtan değil.