Fatih Terim: Bir gün kafayı kaldıramadık ki

Fatih Terim: Bir gün kafayı kaldıramadık ki
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 14. haftasında 1-0 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Biz bir gün kafayı kaldıramadık ki. Şimdi Falcao’yu fiziğe getir, Seri düştü onun yerine Taylan orayı halleder mi. Hep bir eksilme oldu bizde" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-0 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Alanyaspor’un kaçırdığı gollere takılmamak gerektiğini ve önemli olan 3 puanı almanın olduğunu söyledi.

Terim’in maç sonu açıklamaları şöyle:

1-0’dan o kadar çok 1-1 olduk ki, son dakikalarda o kadar çok gol yedik ki, buradaki bir kırılma puanının bize pahalıya patlayacağı açıktı. O yüzden oyuncularımızın bazı hatalarını artık hoş görüyoruz. Bence güzel bir maç oldu. Alanyaspor da iyi oynuyor. 1 dakikada 3 pozisyon verdik. Onun dışında biz de hem iyi kapandık, hem iyi çıktık. Sonuç olarak kaçırdı, kurtardı, bunlara çok uğradık. Asıl olan 3 puandı onu da aldığımız için mutluyum. Her geçen gün üzerine koyacağız.

Biz bir gün kafayı kaldıramadık ki. Şimdi Falcao’yu fiziğe getir, Seri düştü onun yerine Taylan orayı halleder mi. Hep bir eksilme oldu bizde. Baştan başlayan ve süreç olarak devam eden bir şey. Tam takım olduğumuz zaman da çok daha iyi işler yapacağız.

Adem bu tip sakatlıkları tolere edecek bir oyuncu. Hem yüreğiyle hem karakteriyle. Onun da sakatlanmasını istemem yani. En olmayan yer.

İlgili Haberler