Fatih Terim bu kadar çabuk nasıl iyileşti?

Fatih Terim bu kadar çabuk nasıl iyileşti?
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni tip korona virüs (Kovid-19) teşhisiyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Korona virüs hastalarına 14 günlük karantina uygulanırken, Terim'in kısa sürede taburcu edilmesi akılları karıştırdı.

Korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede karantina altına alınan Fatih Terim, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Yapılan açıklamada, 23 Mart tarihinden itibaren hastanede yatan deneyimli teknik adamın hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik bulgularındaki iyileşmeyle tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesinin uygun bulunduğu belirtildi.

Korona virüs hastalarına 14 günlük karantina uygulanırken, Terim'in kısa sürede taburcu edilmesi akıllara Trabzonspor Eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın açıklamalarını getirdi.

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz şu ifadeleri kullanmıştı; "Galatasaray, TFF’yi eleştiriyor. Fatih Terim’e virüs nereden bulaşmış? Abdurrahim Albayrak’a nereden bulaşmış? Ortada bir belge yok. Raporları bir okusak… Oradan kaptı, buradan kaptı denilmesi ilginç. Daha virüsü tanıyan yok ki! Domuz gribi ve kuş gribini biliyoruz. Korona virüsün ilacı, aşısı yok deniyor. Bana bu da çok inandırıcı gelmiyor. Biraz şüpheci yaklaşıyorum olaylara."

İlgili Haberler