Fatih Terim: Çok sevinçliyim

Fatih Terim: Çok sevinçliyim
Galatasaray, Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 20 yılın ardından mağlup etti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Tüm Galatasaraylılar buna çok sevinmiştir, o yüzden çok sevinçliyim. Galibiyeti onlara hediye ediyoruz” dedi.

Galatasaray, 1999'dan beri deplasmanda yenemediği ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geriden gelerek Donk ve Falcao ve Onyekuru'nun golleriyle mağlup etti. Galatasaray, Kadıköy’deki 20 yıllık seriyi sona erdirirken, Teknik Direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kendisi için istatistiklerin bir önemi olmadığını ifade eden Fatih Terim, Bu istatistik benim için çok önemli değil açıkçası, şampiyon olduğumuz her yıl burada kazansak ne olur, kazanmasak ne olur. Tüm Galatasaraylılar buna çok sevinmiştir, o yüzden çok sevinçliyim. Galibiyeti onlara hediye ediyoruz" dedi.

"HAK EDEREK ALDIK"

3 puanı hak ederek ve iyi oynayarak aldıklarını belirten Fatih Terim, “3 puanı hak ederek aldık, hem de iyi oynayarak aldık. Oyunun her bölümünü iyi oynadık. İlk 20 dakika oyun kopabilirdi. Sonradan da nasıl oynanması gerekirse öyle oynadık. Özellikle son bölgede her atağı sonuçlandırdık. Top bizdeydi, mücadele anlamında her şey vardı. Herhalde bir derbide ulaşılabilecek en yüksek pozisyon sayısına ulaştık diye düşünüyorum” dedi.

“SERİ MÜKEMMEL OYNADI”

Orta sahada bu akşam sakat olan Lemina’nın görevini Seri’ye verdiklerini söyleyen Terim, “Bizim kendimize göre bir anlayışımız var. Son aylarda, oyuna çıkarken kalesinden en güvenli çıkan takımlardan biriyiz. Bunu çok iyi becerebilen bir Lemina varken sakatlanması bizi çok üzdü. Biz oyuncu değiştirmek durumunda kaldık ve en az oyuncumuzun olduğu yer orta sahaydı. Seri ile bunu çalıştık. Açıkçası mükemmel oynadı” ifadelerini kullandı.