Fatih Terim gazeteciye bakın ne dedi

Fatih Terim gazeteciye bakın ne dedi
Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile oynayacakları maç öncesi konuşan Fatih Terim’in bir gazeteciye gösterdiği tepki basın toplantısına damga vurdu.

Basın toplantısında olay

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile yarın yapacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçı öncesinde Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile birlikte düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Medyaradar’da yer alan habere göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu''nda PSV PSV Eindhoven ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında telefonla konuşan gazeteciye tepki gösterdi.

Mücadele öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim''i telefonla konuşan bir gazeteci sinirlendirdi.

"ARKADAŞIM ŞU TELEFONU KAPATIR MISIN LÜTFEN!"

Basın toplantısı sırasında telefonla konuşan gazeteciyi, "Arkadaşım şu telefonu kapatır mısın lütfen!" sözleriyle uyaran Fatih Terim''in sinirli görüntüsü dikkat çekti.

Galatasaray, bugün 28 Temmuz Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında PSV Eindhoven ile karşılaşacak.

İlgili Haberler