Fatih Terim: "Kadıköy'e kazanmaya gidiyoruz"

Fatih Terim: "Kadıköy'e kazanmaya gidiyoruz"
Süper Lig'de Malatyaspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 42'ye yükselten Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisine ilişkin, "Kadıköy'e kazanmaya gidiyoruz" dedi.

Fatih Terim'den derbi öncesi mesaj

Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ederek 42 puana çıkan ve ligde 3. sıraya yükselen Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'a karşı iyi bir mücadele verdiklerini belirten Fatih Terim, "Rakibimiz dinlenmiş olarak geldi. Ne olursa olsun işin fizik ve psikolojik kısmı haricinde, gerilimle oynadığınız dolu dolu bir 90 dakika vardı. Oyuncu değişiklikleri otomatik olarak bazı şeyleri değiştiriyor. Bugün rakip alanda çok oynadık" dedi.

"KADIKÖY'E KAZANMAYA GİDİYORUZ"

Önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine ilişkin görüşlerini belirten deneyimli teknik adam, "Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının havası, atmosferi çok farklı. O ciddiyetle, o dikkatle oynayan bir Galatasaray olacak. İnşallah kazanıp geliriz. Biz kazanmaya gidiyoruz" dedi.

Lemina'nın da sakatlığı ile ilgili ise Terim, "Lemina'nın arka adalesinde bir sıkıntı var. Yarınki MR'dan sonra belli olacaktır sonucu. Şu anda ağrısı var ama arka adale, sıkıntılı, tehlikeli olur" ifadelerini kullandı.