"Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak taburcu olacak" iddiası

"Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak taburcu olacak" iddiası
Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, korona virüse yakalanan Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim’in son testlerinin negatif çıktığı iddia etmişti. Terim'in kızı Buse Terim, ise babasının test sonuçlarının henüz gelmediğini açıkladı.

Galatasaray’da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın ardından Fatih Terim’in de korona virüs testinin pozitif çıkmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner yaptığı açıklamada Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim’in son testlerinin negatif çıktığını iddia etmişti.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner  Twitter paylaşımında, "Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in son testleri negatif. Yakında taburcu olacaklar” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

BUSE TERİM'DEN YALANLAMA

Terim'in kızı Buse Terim, babasının korona virüs testlerinin negatif çıktığına ilişkin haberleri yalanladı.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile" dedi.

"TEST SONUÇLARIM HENÜZ GELMEMİŞTİR"

Abdurrahim Albayrak da son test sonuçlarının gelmediği belirterek, "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim" dedi.