Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu'ndan ortak mesaj

Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu'ndan ortak mesaj
Galatasaray’ın kendi sahasında Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup ettiği maçın ardından iki takımın teknik direktörleri Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu ortak bir basın toplantısı yaptı. Terim, "Allah kimseye evlat acısı vermesin, kolay bir şey değil” dedi. Hamzaoğlu ise, “Şu an hepimizin rengi kırmızı beyaz” ifadelerini kullandı.

Suriye’nin İdlib kentinde askerlerimize yönelik düzenlenen saldırı sonucunda askerlerimizin şehit olmasının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu basın toplantısına birlikte çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Son günlerde yaşanan acı olaylardan sonra herhangi bir kritik yapmayı uygun görmedik. Hepimiz üzüntüyü yaşıyoruz. Bugün birimiz kazandık, birimiz kaybettik ama esas olan ateş düştüğü yeri yakar. Her ana, babaya Allah evladını bağışlasın. Şehit olanlara rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Bir baba olarak evlat kaybının ne kadar acı olacağını tahmin edebiliyorum” dedi.

"ŞU AN HEPİMİZİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ"

İdlib’de askerlerimizin şehit olmasının ardından çok üzüntülü olduklarını ifade eden Hamza Hamzaoğlu, “Hocama bu teklifinden dolayı teşekkür ediyorum. Basın toplantısına ‘Beraber çıkarsak daha iyi olur’ dedi, ben de kabul ettim. Millet olarak kötü zamanda da iyi zamanda da bir arada olmalıyız. Şu an hepimizin rengi kırmızı beyaz. Hepimizin kalbi şehitlerimiz için, vatanımız için çarpıyor” ifadelerini kullandı.