Fatih Terim’den bomba karar. Galatasaray'a veda edip Bodrum'a gitti

Fatih Terim’den bomba karar. Galatasaray'a veda edip Bodrum'a gitti
Galatasaray ile sözleşmesi 31 Mayıs’ta bitecek olan Fatih Terim görevinden ayrılarak Bodrum’a gitti. Terim’in seçimli genel kurul nedeniyle Galatasaray'daki görevine 'etik' gereği veda ettiği öğrenildi. Tecrübeli teknik hocanın sözleşmesinin devam edip etmeyeceğine yeni yönetim karar verecek.

Hürriyet''ten Ali Naci Küçük''ün haberine göre, Galatasaray''da sözleşmesi 31 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek olan Fatih Terim, önceki dönemlerde olduğu gibi göreve gelecek olan yönetimin hoca konusunda şeffaf ve sağlıklı karar alması adına Florya’daki mesaisini noktaladı.

Malatya maçının ardından "Benim sözleşmem bu ay itibarıyla sona eriyor. Her seçim döneminden önce olduğu gibi üzerime düşeni ve bana yakışanı yapacağım yine. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diyen Terim ailesi ile birlikte tatil için Bodrum’a gitti.

Teknik direktör konusunda kararı haziran ayında gerçekleşmesi beklenen seçimli genel kurulu kazanan Galatasaray başkanı belirleyecek. Galatasaray’ın yeni başkanı, Fatih Terim ile devam etmek isterse projesi, düşünceleri ve planlamasına göre tecrübeli hoca kararını verecek. Sarı kırmızılılar başka bir teknik adam ile çalışmak isterse de bu konuda önü açık olacak.

İçişleri Bakanlığı’nın dün açıkladığı pandemi genelgesinin ardından Galatasaray’ın 29 Mayıs’ta genel kurul yapma şansı kalmadı.

Galatasaray’da Fatih Terim dönemi kağıt üzerinde artık sona ererken sarı kırmızılılarda cevap bekleyen önemli konular ve soru işaretler var.

İlgili Haberler