Fatih Terim'den transfer açıklaması

Fatih Terim'den transfer açıklaması
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 6-0'lık Alanyaspor galibiyetinin ardından transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 3. haftasında Alanyaspor'u ağırlayan Galatasaray, rakibini 6-0 mağlup etti. Teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor'un iyi bir takım olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bugün sadece bir tane gol pozisyonu vermiş olmamız, taktiksel manada sahayı iyi parsellediğimizi gösteriyor. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'yla birlikte üç kulvara çıkacağız. Bunları oynayabilmemiz lazım." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Stoke City'den kiraladığı Badou Ndiaye ile ilgili konuşan Terim, "Ndiaye'ye 'Hoş geldin' diyorum. Bize bir dinamizm katacaktır." dedi.

Sarı kırmızılıların transfer gündemini değerlendiren Fatih Terim, şu ifadeleri kullandı:

"Modeste transferinin olmadığını söyleyeyim. Hukuki bir süreç ve bu sürecin sonunda ağır bir yaptırım olabilir düşüncesi bizi bu transferden vazgeçirdi. Forvet transferi konusunda bizim bir B planımız vardı. Cuma akşamına kadar hepimizin umut ettiği, 1 ya da 2 yabancı futbolcuyu forvet bölgesine transfer edeceğiz. Şu anda herhangi bir Türk forvetle görüşmediğimiz için onu telaffuz etmiyorum. Özellikle kontratı devam eden oyuncularla görüşme gibi bir prensibimiz yok."

Galatasaray'ın genç yetenekleri Yunus Akgün ve Ozan Kabak'ın performansını değerlendiren Terim, "Yunus'un önümüzdeki 2 ay içinde nasıl geliştiğini göreceksiniz. Ozan da öyle. Hepsine daha fazla şans vereceğiz." dedi.

Sarı kırmızılı taraftarlara altyapı müjdesi veren Fatih Terim, "Türkiye liglerinde oynayan 150-200 oyuncumuz vardır. Yakında yeni bir isimle açıklayacağımız altyapımız, böyle isimler vermeyi sürdürecek. Galatasaray'ın istikbali oradadır. Orayı dünya çapında yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler