Fatih Terim'den veda gibi açıklama.

Fatih Terim'den veda gibi açıklama.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3-0 kaybedilen İspanya maçının ardından, "Böyle bir skor neyi gerektiriyorsa onu yapacağım" dedi..

İspanya karşısındaki silik futbol ve farklı yenilgi sonrası Teknik Direktör Fatih Terim'den önemli açıklamalar yaptı. Sorumluğu üstlenen Terim, "Böyle bir skor neyi gerektiriyorsa onu yapacağım" diyerek veda sinyali verdi.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Terim, "Ben ne oyunculuk ne de teknik adamlık dönemimde bırakmayı, erken bırakmayı, vazgeçmeyi kabul etmedim. Bırakanlar, terk edenler ile de hiçbir zaman uğraşmadım. Bugünkü takım, vazgeçen bir takım performansı ortaya koydu. Ne bugün ne de başka zaman, bunu kabul edeceğimi sanmasın. Gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, bizi destekleyenlerden Allah razı olsun. Çok üzgün olduğumu herkesin bilmesini isterim. Vazgeçen, kabul eden bir adam değil, hiç de olmadım. Böyle bir sonucun ne gerektiriyorsa onu yapacağımı da herkes bilsin" şeklinde konuştu.

Terim, Arda'ya da destek vererek, "İspanya başka bir seviyenin takımı, bunu kabul ediyoruz. Oyun içerisinde bir terk ediş vardı, bu hiç hoşuma gitmedi. Kusura bakmayın, şahsın adıma da özür diliyorum. Arda'ya da bu tepkilerin yapılmasına üzüldüm. Bugün maneviyatını Es Es bando ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

.