Fatih Terim’i kızdıran 4 olay

Fatih Terim’i kızdıran 4 olay
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası sert açıklamalarda bulunmuştu. Futbolcuları sert bir dille eleştiren Terim, özellikle Rodirgues, Mariano ve Fernando'nun performanslarını beğenmiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından futbolcularına yönelik sert açıklamalarda bulunmuştu.

"İçim yanıyor, hatta taşıyorum" diyerek sözlerine başlayan Terim, "Bu tek başına sakatlık, fizik, konsantrasyon, form, profesyonellik, ruh eksikliği veya ne derseniz deyin, hiçbiri değil. Birlikte ve birbiri için oynayan 11'e ihtiyacım var." şeklinde konuşmuştu.

Milliyet'in haberine göre; tecrübeli teknik adamın bu çıkışına sebep olan olayları 4 ana başlık altında toplamak mümkün.

BREZİLYALILARIN PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ

Mariano, Maicon ve Fernando’nun performansları beğenilmiyor. Üç sambacının, 21.şampiyonluğun kazanıldığı geçen sezonun çok gerisinde kalan düşük performansı ve takım adına geçmişe göre yeteri kadar sorumluluk almaması Florya’da dikkat çekiyor.

İMZAYI ATTI, TAKIM OYUNUNU UNUTTU

Garry Rodrigues, sözleşmesinde yapılan iyileştirmenin ardından sınıfta kaldı. Yıldız oyuncunun geride kalan 1 aylık süre zarfında perde arkasında kendisine yapılan tüm uyarılara karşın bencil bir oyun ortaya koyması ve takım oyununa önem vermemesi camiada kendisi adına eksi puan olarak yazıldı.

SIK SIK YAŞANAN SAKATLIKLAR

Sarı kırmızılı takımın iki kilit oyuncusu Serdar Aziz ve Eren Derdiyok’un sezon başından bu yana üst üste yaşadığı sakatlıklar can sıkıyor. Defans ve gol yollarında yaşanan sorunlar nedeniyle iki futbolcunun Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik maçlarda düzenli forma giyememesi takımı olumsuz etkilerken iki oyuncunun Fenerbahçe derbisi ile girilecek zorlu fikstürde daha fazla sorumluluk alması bekleniyor.

YÜKSEK GÜVEN, DÜŞÜK PERFORMANS

Bu sezon ısrarla ilk 11’de şans verilen Sinan Gümüş’ün son 1 aydır forvet pozisyonunda oynamasına karşın skor üretememesi can sıkıyor. Fatih Terim’in takıma alınmasını çok istediği Badou Ndiaye’nin orta sahada sergilediği performans yeterli görülmüyor. Belhanda ve Feghouli de beğenilmeyen isimlerden.

İlgili Haberler