Fatih Terim'in basın toplantısına katılan gazeteciler tedirgin

Fatih Terim'in basın toplantısına katılan gazeteciler tedirgin
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'de korona virüse rastlanmasının ardından, Terim'in Beşiktaş maçı sonrası gerçekleştirdiği basın toplantısını takip eden gazetecileri de panik sardı.

Tüm dünyayı etkisi altına korona virüs, sonunda Türkiye'ye de sıçradı. Ülkemizde 37 vatandaşımızın virüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de korona virüse yakalandığı ortaya çıktı. Terim'in korona virüs testinin pozitif çıkması geçtiğimiz hafta derbi maçını izleyen basın mensuplarını da tedirgin etti. 

Kartalhaber.com'un haberine göre, 15 Mart Pazar günü Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbiyi 100'e yakın da medya mensubu takip etmişti. 

Futbolcularla ve teknik adamları yakından takip eden basın mensupları karşılaşmanın ardından gerçekleşen basın toplantısında hatıra pozu çekmişlerdi. Basın mensuplarının da testten geçmesi gerektiği ancak bunu sağlayabilecek bir derneğin olmadığı ifade ediliyor. 

Terim derbi maçın ardından yaptığı toplantıda, ''Bu maçı oynatanların Allah'ı yok mu? Siz basın mensupları bu ortamda virüs kapabilirsiniz'' serzenişinde bulunmuştu. 

Prof. Doktor İftihar Köksal, Habertürk'te yptığı açıklamada, ''Derbi maçta aynı ortamda bulunan her kişiye test uygulanmalı. Bir kişi 50 bin kişiye kadar bulaştırabiliyor'' dedi.