Fatih Terim'in gözbebeği aslan oldu. Beşiktaş ve Trabzonspor da çok istiyordu

Fatih Terim'in gözbebeği aslan oldu. Beşiktaş ve Trabzonspor da çok istiyordu
Kasımpaşa'nın gözbebeği futbolcuları arasında yer alan Aytaç Kara, Galatasarayla anlaştı. Galatasaray'ın Ocak ayındaki ilk transferi olacak Aytaç Kara, gelen transfer tekliflerini 'Galatasaray ile anlaştım' diyerek geri çeviriyor. Deneyimli oyuncunun ligin ikinci yarısında 35 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre, Galatasaray, bu sezon ilk transferini Kasımpaşa'dan yaptı. Kasımpaşa'nın kaptanı Aytaç Kara, devre arasında sarı kırmızılı formayı giyecek. Fatih Terim, orta sahada Taylan Antalyalı'nın alternatifsiz olması nedeniyle o bölgeye bir transfer istiyordu. Başakşehir maçında kırmızı kart gören Aytaç Kara'nın devre arasına kadar forma giymesi beklenmiyor. 
Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig'den kendisine gelen teklifleri, "Galatasaray'la anlaştım" diyerek geri çevirdiği ortaya çıktı.
Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Aytaç, yönetimle yaşadığı problemler nedeniyle ara transfer döneminde serbest bırakılacak. Taylan Antalyalı'ya yerli alternatif arayan Galatasaray da yedek kulübesini Aytaç Kara ile güçlendirmiş olacak. Son Başakşehir maçında kırmızı kart gören yıldız futbolcunun bir anlamda Kasımpaşa kariyeri sona erdi. Aytaç Kara'nın Galatasaray'da 35 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

terimmmmmm.jpgaytac.jpg