Fatih Terim'in kızı Buse Terim'e eleştiri yağdı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'e eleştiri yağdı
Korona virüs nedeniyle tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar tepki topladı.

Çin'in Wuhan kentinden yayılan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, Türkiye'ye de sıçradıktan sonra, 92 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. 

Korona virüse yakalananlardan biri de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu. Terim'in korona virüse yakalanması başta futbol dünyası olmak üzere tüm Türkiye'de etki yaratırken, hastanede tedavi altında olan Terim'in kızı Buse Terim'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar tepki topladı. 

23 Mart Pazartesi gününden bu yana özel bir hastanede koronavirüs tedavisi gören babasının sağlık durumunu açıklayan Buse Terim, daha sonrasında ise sosyal medya hesabından kendi alışveriş sitesinin reklamını yaptı. Sosyal medya kullanıcıları da bu paylaşım sonrası Terim'i yerden yere vurdu. Twitter kullanıcıları "Millet can derdinde Buse Terim reklam peşinde" sözleriyle Buse Terim'i eleştirdi.

İşte Buse Terim'in o paylaşımları: 

buse-terim-yaptigi-paylasim-nedeniyle-elestiri-13060418-5667-m.jpgbuse-terim-yaptigi-paylasim-nedeniyle-elestiri-13060418-5669-m.jpg

 

İlgili Haberler