Korona aşısında korkulan başa geldi. Beyaz Saray'ın doktorundan şok açıklama

Korona aşısında korkulan başa geldi. Beyaz Saray'ın doktorundan şok açıklama
ABD Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Ulusal Enstütüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, korona virüse karşı şu anda geliştirilen aşıların, virüsü tamamen yok etmeyi değil, bu virüsün yol açtığı hastalıkların öldürücü semptomlarını engellemeye yönelik olduğunu söyledi.

Sputnik'te yer alan habere göre, Dr. Anthony Fauci, şu anda korona virüs salgını için geliştirilen aşıların virüsü yok etmeye yönelik değil, semptomlarla savaşmaya yönelik olduğunu ifade etti.

4 ADAY ÖNDE GİDİYOR

Yahoo Finance tarafından düzenlenen bir toplantıda konuşan ABD Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Ulusal Enstütüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, ABD'de korona virüse karşı aşı geliştirme çalışmalarında 4 adayın önde gittiğini belirtirken, "Ancak aşı salgına nihai bir çözüm değim. Çünkü şu anda geliştirmelerde odaklanılan konu virüsün toptan öldürmekten çok ortaya çıkan semptomları engellemek" dedi.

"HASTA OLMALARINI ENGELLEMELİYİZ"

Fauci, "Eğer insanlar enfekte olur ise, onların hasta olmalarını engellemeliyiz ve eğer hasta olmalarını engellersek, onların ciddi şekilde hasta olmalarını da engellemiş oluruz" açıklamasında bulundu.