Federer hayranlarına iyi haber

Federer hayranlarına iyi haber
Yaşadığı sakatlık nedeniyle 1 yıl kortlardan uzak kalan ünlü tenisçi Federer yeniden eski günlerine dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Başarılı tenisçinin Fransa Açık'a katılacağı öğrenildi.

Federer hayranlarına iyi haber

Dünyanın en önemli tenisçileri arasında gösterilen Roger Federer, yaşadığı sakatlığın ardından 1 yıl kortlardan uzak kalmıştı. Mart ayında sakatlığını atlatan ve tenis kortlarına yeniden adım atan Federer, sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık''a (Roland Garros) katılacağını belirtti.

AA''da yer alan habere göre Federer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cenevre ve Paris''te oynayacağımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. O zamana kadarki süreyi antrenman yaparak değerlendireceğim" ifadelerini kullandı.

HEDEFİNDE NADAL''I GEÇMEK VAR 

Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle bir hafta ertelenen toprak kort turnuvası Fransa Açık, 30 Mayıs, ona hazırlık niteliğindeki Cenevre Açık ise 16 Mayıs''ta başlayacak.

Erkekler dünya sıralamasının 7. basamağındaki 39 yaşındaki tenisçi, 2021''de katıldığı tek organizasyon Katar Açık''a çeyrek finalde veda etmişti.

Kazandığı 20 tekler turnuvasıyla "tarihin en fazla grand slam şampiyonluğu bulunan erkek tenisçisi" unvanını Rafael Nadal ile paylaşan Federer, daha önce sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon''a hazırlanmayı hedeflediğini söylemişti.