Fenerbahçe'nin konuğu Gaziantep FK

Fenerbahçe'nin konuğu Gaziantep FK
Spor Toto Süper Lig'in 34.haftasının kapanış maçında Fenerbahçe ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Emre Belözoğlu yönetiminde çıkış arayan sarı lacivertliler, bu maçı kazanmak istiyor. Doğu Anadolu ekibi ise İstanbul deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. Futbolseverler de maça dair detayları araştırmaya şimdiden başladı. Peki Fenerbahçe - Gaziantep FK mücadelesi saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Süper Lig''in 34. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK''yı ağırlayacak. Şampiyonluk yarışında geride kalan Kanarya, Beşiktaş''ın da kazanmasıyla daha fazla puan kaybı yaşamak istemiyor. İşte Fenerbahçe - Gaziantep FK maçına dair detaylar...

FENERBAHÇE - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

12 Nisan Pazartesi (Bugün) günü Ülker Stadyumu''nda oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele BeIN SPORTS1''den naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın skor ve pozisyon takibi ise yenicaggazetesi.com.tr''de sizlerle buluşacak...

MUHTEMEL 11’LER:

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Caner, Sosa, Gustavo, Valencia, Pelkas, Ferdi, Samatta

GAZİANTEP FK: Güray, Olkowski, Miranda, Djilobodji, Morais, Mirallas, Rashid, Vetrih, Maxim, Dicko, Kenan

FENERBAHÇE''DE 3 EKSİK

Fenerbahçe, Gaziantep mücadelesinde 3 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde tedavi süreci devam eden Sadık Çiftpınar''ın yanı sıra takımdan ayrı çalışan Diego Perotti ve Mesut Özil, forma giyemeyecek.

Bu oyuncuların yanı sıra Nazım Sangare''nin durumuna maç saatinde Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu karar verecek.

7 OYUNCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe''de 7 futbolcu, Gaziantep karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Caner Erkin, Dimitrios Pelkas, İrfan Can Kahveci, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş, bugün sarı kart görmeleri halinde ligin 35. haftasında Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

GAZİANTEP FK''DA EKSİKLER

Teknik direktör Ricardo Sa Pinto''nun cezası nedeniyle yedek kulübesinde yer alamayacağı takımda, Kana Bıyık ve Oğuz Ceylan sakatlığı nedeniyle kadroda olamayacak.

Üç futbolcunun da Covid-19 karantinasında olduğu Gaziantep''te, cezası sona eren Andre Sousa ise teknik heyetten görev bekleyecek. Geçen hafta sakatlık nedeniyle kadroda yer alamayan Muhammet Demir''in durumu da maç saatinde belli olacak.

İlgili Haberler