Fenerbahçe-Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe-Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Ankaragücü ile mücadele edecek. Fenerbahçe-Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Ankaragücü'nü konuk ediyor.

Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Ligdeki son galibiyetini 16 Eylül'de deplasmanda Atiker Konyaspor karşısında tek golle alan sarı-lacivertiler, daha sonra Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'la berabere kalıp Çaykur Rizespor'a kaybetti.

Süper Lig'de 9 haftada 9 puanla düşme hattının bir basamak üstünde 15. sırada yer alan Fenerbahçe, taraftarı önünde 3 puan alarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal'ın yönetimindeki Ankaragücü ise zorlu deplasmanda alacağı puan veya puanlarla üst sıralara tırmanmak istiyor.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Mehmet Topal, Mehmet Ekici ve Tolga Ciğerci bu maçta forma giyemeyecek.

Ankaragücü'nde ise Thomas Heurtaux ile Thibault Moulin'in sakatlıkları devam ediyor. Konuk ekipte hafif sakatlıkları bulunan Johannes Hopf ile Alessio Cerci ise son antrenmana katılmıştı. Bu iki oyuncunun durumlarının da maç saatinde belli olması bekleniyor.

FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Ankaragücü maçı saat 20.30’da başlayacak. Hüseyin Göçek’in yöneteceği karşılaşma, Beinsports 1’den yayınlanacak.