Fenerbahçe, Barcolana'nın stoperini istiyor!

Fenerbahçe, Barcolana'nın stoperini istiyor!
Kadrosunda bulunan birçok isimle yolları ayıran Sarı-Lacivertliler, takımdan ayrılması beklenen Skrtel'in yerini Barcelonalı yıldızla doldurmak istiyor.

Geçtiğimiz sezonu başarısız bir şekilde noktalayan ve gelecek sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını erkenden bitirmek için kolları sıvadı.

Gelecek sezona iddialı girmek isteyen Fenerbahçe'de, transfer hareketliliği sürüyor.

Sözleşmesi sona eren isimlerle yollarını ayıran sarı-lacivertlilerde, transferi hedeflenen isimler de netlik kazanmaya başladı.

Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Skrtel, yönetimin önerdiği 1+1 yıllık sözleşme teklifini kabul etmedi. 2+1 yıllık sözleşme isteyen Skrtel, menajerine kulüp bulması için talimat vermişti. Ancak Slovak stoperin, kendisini isteyen diğer kulüplerden de beklediği teklifi alamadığı belirtiliyor.

Fenerbahçe'de, takımdan ayrılması beklenen Skrtel'in durumuna göre 1 ya da 2 stoper takviyesi yapılacak.

BARCELONA'DAN FENERBAHÇE'YE İYİ HABER

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezondan itibaren gündeminde olan Umtiti transferinde müjdeli haber geldi.

Barcelona'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Ernesto Valverde'nin gözünden düşen Samuel Umtiti için karar verildi.

İspanya basınında yer alan habere göre; Barcelona, Lyon'dan 2016 yazında transfer ettiği Fransız futbolcuyu satış listesine koydu.

Savunmaya takviye yapmak isteyen Katalan ekibinin, Samuel Umtiti'nin yerine arayışlara başladığı belirtildi.

UMTITI KALMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde geleceği hakkında açıklama yapan Umtiti şunları söylemişti;

"Barcelona, yaşamak ve futbol oynamak için en iyi yer. Daha iyisini hayal bile edemiyorum. Buradan ayrılmayı asla düşünmüyorum"

Barcelona'da geçen sezon 15 maça çıkan 25 yaşındaki savunma oyuncu, 1 asist yaptı.