Korkusuz yürek Ali Koç Beşiktaş Başkanı gibi konuştu. Masaya nasıl vurulur gösterdi

Korkusuz yürek Ali Koç Beşiktaş Başkanı gibi konuştu. Masaya nasıl vurulur gösterdi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün düzenlediği basın toplantısında yaptığı sert açıklamalar dikkat çekerken özellikle Beşiktaş'la ilgili bölümler Siyah-Beyazlı taraftarlardan büyük destek gördü, takdir topladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu 1907 Tribünü''nde, yönetim kurulu üyeleri ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar da katıldığı toplantıda TFF''yi resmen topa tuttu.


Ali Koç, Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki kural hatası, Trabzonspor''un Yenikapı kutlaması, 2013-2014 sezonundaki Beşiktaş - Galatasaray maçı ve 2010-11 Süper Kupa maçıyla ilgili açıklamalar yaptı.

İşte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç''un Beşiktaşlı taraftarlardan tarafından sosyal medya destek verilen sözleri:

BEŞİKTAŞ’IN BAŞVURUSU VAR!

Beşiktaş''ın kural hatası başvurusu var. Reddedildi. 7 gün tahküm süresi var. Bu maç oynandığı zaman tahküm süresi dolmamıştı. Sonuç çıkmadan tescil edemezsin. Bir de üstüne o günkü maçta yaşananlarla ilgili temsilci raporlarına bile bakılmadan, yangından mal kaçırır gibi TFF, maç bittikten tam 5 dakika sonra Trabzonspor''a şampiyonluğun kutlamasını yapıyor.

EN MAĞDUR BEŞİKTAŞ

Bu sene en çok hakem hatası Beşiktaş aleyhine yapıldı.

HANGİ BAKANI BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÖRDÜNÜZ?

Hangi bakanı Beşiktaş''ın, Galatasaray''ın, Başakşehir''in stadında gördünüz. Yok mu bu takımları tutan siyasetçi? Sanki Trabzonspor''un menfaati her şeyin önünde olabilirmiş gibi bir görüntü oluşuyor. Milyonlarca vatandaşın sorumluluğunu taşıyan sizlerin Türkiye''ye yapılan bu suikast girişimini, 7 yıldır faili bulunamayan bu suikasti, FETÖ''cülerin saldırısını gösteren bu pankartı nasıl astırdığınızı biz merak ediyoruz!

BEŞİKTAŞ’A HÜKMEN MAĞLUBİYET VERMİŞTİNİZ

2013-14 Beşiktaş-Galatasaray maçı. Seyirciler sahaya girdiği için hakem tatil ediyor maçı. Ve Beşiktaş''a 4 maç seyircisiz oynama cezası veriyor ve hükmen kaybediyorlar.

HANGİ BABAYİĞİT YAPABİLİR?

Yine burada kupa maçı. Saha olaylarından dolayı maç hakem tarafından tatil ediliyor... Örnekler var... Hangi babayiğit kuralları uygulayabilir bu ortamda.

BEŞİKTAŞ''IN 2 PENALTISINI VERMEDİLER

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Beşiktaş''ın 2 penaltısı verilmedi. Berat''ın Ghezzal''a müdahalesi es geçildi. Vida''nın pozisyonunu yayıncı kuruluş gizledi.

SÜPER KUPA BAŞVURUMUZA YANIT VERMEDİLER

Hala 2010-11''deki Süper Kupa maçı için cevap veremediler. Beşiktaş ile başvurduk! Yazıklar olsun. İnşallah tez zamanda oradan ayrılırsınız, hepiniz! Korkuyorlar! Maça izin verirsek, 2010-11''i kabul etmiş olacaklarını düşünüyorlar. Sitenizde yazıyor."

 

İlgili Haberler