Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Kimse gelmek istemiyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Kimse gelmek istemiyor
Fenerbahçe'de teknik direktör arayışlar devam ederken başkan Ali Koç'tan çarpıcı bir açıklama geldi. Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya geldi ve süreçteki son durumu aktardı.

Milliyet''in haberine göre, yeni sezon takviminin yaklaşması nedeniyle Fenerbahçe''de teknik direktör arayışları hız kazandı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını açıkladı.

"KİMSE GELMEK İSTEMİYOR"

Başkan Ali Koç’un, "Bu zamana kadar birçok isimle görüştük. Birçok önemli teknik direktör Türkiye’de çalışmak istemediğini iletti. Kimse gelmek istemiyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda 3 tane aday var. Bu 3 aday ile artık son görüşmeleri yapıp karar vereceğiz." dediği bildirildi.

AÇIKLAMA SEÇİMDEN SONRA

Ali Koç’un 25-26 Haziran’daki seçimden sonra teknik direktör duyurusunu yapacaklarını belirterek, "Etik açıdan da düşündüğümüzde teknik direktör açıklamasını seçimden sonra yapmak istiyoruz. Seçim sonucu resmen açıklandıktan sonra. Kongreden birkaç gün önceye kadar anlaşma olur ama açıklama daha sonra olacak" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

İlgili Haberler