Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması
Türkiye'nin Nabzı programında gündeme dair açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı lacivertlilerin yeni teknik direktör için bir kişiye odaklandıklarını ve sezon sonunda hocayı açıklayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Habertürk'te Türkiye'nin Nabzı programına konuk oldu.

Teknik direktör çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Koç, "Futbolda hiçbir şey tescil olana kadar olmuş değildir. Biz her şeyle tenkit ediliyoruz. Türk futbol tarihinde belki de hiçbir başkan bu kadar eleştirilmemiştir. Biz de arzu ederdik kalan 7 haftada hoca getirelim, Türkiye'yi biraz tanısın, ortama alışsın... İki tür hoca vardır; tecrübeli, olgun, marka olmuş ve sizin hikayenizi satın alacak. Ya da genç, başarıya aç, merdivenleri çıkmak isteyen... İki tip hocayla görüştük. Tabii bir de ülkenin gerçekleri var, finansal gerçekler var. Gittiği kulüpte istediği futbolcuları almış bir hoca ne kadar başarılı olursa olsun, burada sıkıntı yaşayabilir. Ancak doğrudur, bir kişiye odaklandık. Bunu da sezon sonunda açıklayacağız. Ligler biter bitmez açıklayacağız. Yabancı, yerli detayına girmeyelim" dedi.

Fenerbahçe Başkanı, yeni teknik direktörün yerli mi yoksa yabancı mı olacağı yönündeki soruya ise cevap vermekten kaçındı.