Fenerbahçe, beraberliği son dakikada kurtardı

Fenerbahçe, beraberliği son dakikada kurtardı
Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında konuk olduğu Antalyaspor'la son dakikada attığı golle 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla birlikte ligdeki son 5 maçta yalnızca 2 puan alabildi.

Geçen hafta Galatasaray'a evinde kaybeden Fenerbahçe, 24. hafta maçında Antalyaspor'a konuk oldu. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Fenerbahçe, Antalya deplasmanında yeni bir sayfa açmak için mücadele etti. Fenerbahçe'nin krizden çıkmak için galibiyetten başka sonuca tahammülü yoktu fakat işler yolunda gitmedi.

Ersun Yanal'ın cezası nedeniyle takımının başında yer almadığı maçta Fenerbahçe, 35'te Vedat Muriç ile golü buldu. İlk yarı Sarı Lacivertli ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, ikinci yarı Fenerbahçe için kabus gibi geçti.

52'de Amilton'un golüyle eşitliği yakalayan Akdeniz ekibi, 57'de Hakan Özmert ile öne geçti. 90 dakika bu skorla sona erecek denilirken sahneye çıkan Zajc, 90+6'da topu ağlara gönderdi, mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından üst üste 5. maçtan da galibiyet çıkaramayan Fenerbahçe, 39 puanla 7. sırada kaldı ve şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. 26 puana yükselen Antalyaspor ise 11. sırada kaldı.