Fenerbahçe'den gece yarısı Batshuayi bombası. O artık Fenerbahçeli

Fenerbahçe'den gece yarısı Batshuayi bombası. O artık Fenerbahçeli
Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi Beşiktaş'ın eski golcüsü Michy Batshuayi...

Fenerbahçe''de santrfor arayışları devam ederken gündemde yer alan Alexander Sörloth, Vincent Aboubakar ve Maxi Gomez isimlerinden sonuç alınamayınca rota bir anda Michy Batshuayi''ye dönmüştü. Geçen sezon Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi olan Belçikalı golcü ile sarı lacivertlilerin anlaşma sağladığı iddia edildi. Chelsea''de kadroda düşünülmeyen 28 yaşındaki futbolcunun transferinde İngiliz ekibinin sorun çıkartması beklenmiyor.

Geride bıraktığımız sezonun başında Beşiktaş ''a büyük umutlarla gelen Michy Batshuayi sezonu 14 gol, 5 asistle tamamlasa da camiasından geçer not alamamıştı. Attığı gollerin yanı sıra kaçırdığı pozisyonlarla daha çok taraftarın saçını başını yolduran Belçikalı futbolcu sezonun sona ermesiyle kulübü Chelsea''ye döndü.

KING VE PEDRO GELDİ AMA...
İngiliz ekibinde teknik direktör Thomas Tuchel''in kadroda düşünmediği 28 yaşındaki forvet için sürpriz bir şekilde Fenerbahçe devreye girmişti. Jorge Jesus''un takımın başına geçmesinin ardından santrfor arayışlarını sürdüren ve bu doğrultuda Joshua King ve Joao Pedro takviyeleri yapan Sarı-Lacivertliler bir de net bir forvet oyuncusu istiyor.

B PLANI DEVREYE GİRDİ!
Bu paralelde gündemde tanıdık isimlerden Alexander Sörloth ile Vincent Aboubakar yer alırken, Valencia''dan da Maxi Gomez ismi ciddi şekilde listenin üst sıralarında yazıyor. Ali Koç ve ekibi, bu isimlerden alınabilecek her türlü olumsuz yanıta karşı B planını da Michy Batshuayi olarak belirlemişti. Sörloth, Aboubakar ve Gomez''le şu an için anlaşamayan Kanarya, rotasını bir anda Batshuayi''ye çevirdi.

GÖRÜŞMELER SONUÇLANACAK
Gazeteci Candaş Tolga Işık''ın haberine göre de Fenerbahçe, tecrübeli oyuncuyla el sıkıştı. Chelsea''nin kadroda düşünmediği yıldız futbolcu için kulüpler arasında da görüşmelerin en kısa zamanda sonuçlanabileceği de gelen haberler arasında...

İlgili Haberler