Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe 3 puan almak istiyor. İşte karşılaşma öncesi son detaylar haberimizde

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, evinde Dinamo Zagreb'i ağırlayacak. Temsilcimiz Dinamo Zagreb'i evinde yenerek hem UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkma yolunda avantaj elde etme hem de Dinamo Zagreb'den rövanşı alma peşinde.

UEFA Avrupa Ligi'nde şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda 7 puan toplayan ve grubunda ikinci sırada olan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'i devirerek liderlik şansını da devam ettirmek istiyor. Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb arasında oynanan karşılaşma Hırvat ekibinin 4-1'lik üstünlüğüyle noktalanmıştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir performans gösteren Fenerbahçe, tek yenilgisini Dinamo Zagreb'den aldı. Gruptaki ilk maçına Zagreb deplasmanında çıkan temsilcimiz, burada gruplarak tatsız bir başlangıç yapsa da toparlanmasını bildi ve şu an 7 puanla ikinci sırada.

AYEW'DEN KÖTÜ HABER

Ganalı futbolcunun son durumu netlik kazandı. Sağ el dördüncü parmağında kırık tespit edilen tecrübeli futbolcunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 

Ayew UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Dinamo Zagreb maçı kadrosunda yer almayacağı gibi Kasımpaşa ve Akhisarspor maçlarında da forma giyemeyecek. 

Koeman: "Çok şey gördüm ama konuşmayacağım"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Dinamo Zagreb maçı öncesi basın toplantı düzenledi. Koeman şunları söyledi:

"Grupta hangi durumda olduğumuzu biliyoruz. Biz ikinci sıradayız, Dinamo Zagreb birinci sırada. Yarın kazanıp bir üst tura yükselmek istiyoruz. Hedefimiz bu.

Burada göreve 3 Ağustos'ta başladım. Yani 6-7 haftalık bir dönemi kaçırdım. Sezonun en önemli kısmı o ilk haftalardır. Çok şey gördüm, ama bunlarla ilgili basına konuşmak istemiyorum. Ama neler gördüğümü biliyorum. Gördüğüm şeylerde iyi olan daha az şeyler var.

Herkes neler olacağını bilmek ister. Geleceğimi üstlerime sormanız gerekiyor. Neler olacağını göreceğiz ama şu anda buradayız. Bu takımı bir şekle sokabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Oyuncular için en önemlisi sahaya çıkıp oynamak. Hocanın kaç haftalığına burada olduğu önemli değil. Çok çalışmamız gerekiyor. Durumumuzu biliyoruz. En önemlisi yarın alacağımız galibiyet. Şu an buna odaklandık. Bu bize güven verecektir."

FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB MAÇI NE ZAMAN

Fenerbahçe – Dinamo Zagreb maçı 29 Kasım Perşembe günü saat 20:55'te oynanacak. Mücadeleye, Ülker Stadyumu ev sahipliği yapacak.

FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB MAÇI HANGİ KANALDA

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Dinamo Zagreb'i ağırlayacak Fenerbahçe'nin maçı beIN Sports 1'ten yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ KİM

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda 29 Kasım Perşembe günü Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'le oynayacağı karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonundan Robert Schörgenhofer yönetecek.

11'LER

FENERBAHÇE : Harun Tekin, Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Eljif Elmas, Barış, Mathieu Valbuena, Benzia, Michael Frey

DINAMO ZAGREB: Livakovic, Dani Olmo, I. Hajrovic, Gavranovic, Rrahmani, Gojak, Theophile-Catherine, Stojanovic, Sunjic, Dilaver, Orsic

İlgili Haberler