Fenerbahçe-Gaziantep maçında gerginlik

Fenerbahçe-Gaziantep maçında gerginlik
Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica ile Fenerbahçe tribünleri arasında gerginlik yaşandı.

Ligin yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'in yeni sezondaki ilk maçında Fenerbahçe'yle Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecekken maç öncesinde ortam bir anda gerildi.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica ile Fenerbahçe tribünleri arasında gerginlik yaşandı. Habertürk'ün haberine göre Rumen çalıştırıcı, soyunma odasına el hareketleri yaparak gitti. Tecrübeli teknik direktör gelen tepkiler üzerine ise tribünlere 'sus' işareti yaptı.

SUMUDICA: "17 OYUNCU TRANSFER ETTİK"

Gazişehir Teknik Direktörü Marius Sumudica, maç öncesi yayıncı kuruluşa ise şu açıklamalarda bulundu:

"Türk futboluna geri döndüğüm için gerçeken çok mutluyum. Alttan gelen takımlar için ilk sezonlar çok zordur. Biz mücadelemize, terimizin son damlasına kadar devam ederek ligde kalmaya çalışacağız. Ben Türk halkını, Türkiye'yi seviyorum. Geri dönmeyi ben istedim. Suudi Arabistan'da kontratım devam ediyordu ama buraya gelmek istedim.

Buradan başkanımı ve yönetimi tebrik etmek, teşekkür etmek istiyorum. 17 oyuncu transfer ettik, sıfırdan takım kurduk. Aldığımız oyuncular henüz dostluk maçı oynamadılar. Birbirlerini tanımıyorlar. Antrenmanlarda iyi çalıştık ama bu kadronun ilk maçı olacak"

İlgili Haberler