Fenerbahçe-M.Başakşehir: 2-0 (Maç özeti)

Fenerbahçe-M.Başakşehir: 2-0 (Maç özeti)
Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek puanını 37'ye çıkarttı.

Fenerbahçe'den kritik galibiyet

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Medipol Başakşehir'i ağırladı. Sarı-Lacivertliler, 72. dakikada Max Kruse ve 86. dakikada Vedat Muriç'in attığı golle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanı 37'ye yükseltirken, Medipol Başakşehir ise 36 puanda kaldı.

 

MAÇ ÖZETİ
23. dakikada Dirar'ın pas hatasıyla bir anda ceza sahasında topla buluşan Visca'nın vuruşunu kaleci Altay kornere çeldi.
33. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı ceza sahasının sol çaprazında önünde bulan Tolga, uzak köşeye doğru vurmayı denedi ama top üstten auta çıktı.
37. dakikada Visca'nın yerden pasında ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Elia'nın vuruşu Isla'ya çarpıp kornere gitti.
45+2. dakikada Fenerbahçe'de Tolga, Caiçara'nın müdahalesiyle ceza sahasında yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı kararı verdi. Fırat Aydınus, VAR'da pozisyonu inceledikten sonra penaltı kararını iptal etti.
72. dakikada Muriç'in topsuz koşuyla Ponck'u beraberinde götürmesini çok iyi kullanan Kruse kaleciyle karşı karşıya kaldı ve çok düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı.
86. dakikada ceza sahasının sağ çaprazından son çizgiye inen Rodrigues, kale önündeki Muriqi'e yerden çıkardı, Muriqi de boş kaleye topu gönderdi.