Fenerbahçe Milano maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Milano maçı ne zaman, saat kaçta?
Euroleague lideri Fenerbahçe, ligin 12. haftasında evinde Olimpia Milano ile karşılaşacak. Obradovic’in öğrencileri taraftarın desteği ile bu maçta hata yapmak istemiyor. Fenerbahçe Milano maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sorularının cevabı haberimizde..

Euroleague’de yoluna doludizgin giden Fenerbahçe evinde İtalyan temsilcisi Milano’yu ağırlayacak. Milano Euroleague’deki son 3 maçını kaybetti. Fenerbahçe ise son 7 maçını kazandığı Euroleague’de hedefi son 8 kalmak. Fenerbahçe’de Tyler Ennis’in uzun süreli sakatlığı bulunuyor. Ahmet Düverioğlu’nun sakatlığı geçti ve bu maçta görev verilmesi halinde oynayabilecek.

FENERBAHÇE MİLANO MAÇI NE ZAMAN

Fenerbahçe Milano maçı bu akşam saat 21:30’da oynanacak

FENERBAHÇE MiLANO MAÇI HANGİ KANALDA

Fenerbahçe Milano maçı bu akşam saat 21:30’da oynanacak mücadele beIN Sports Haber kanalından şifresiz canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE MİLANO MAÇININ HAKEMİ KİM

Fenerbahçe Milano maçını Miguel Angel Perez (İspanya), Sreten Radovic (Hırvatistan), Olegs Latisevs (Letonya) hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE GALİBİYETLERDE ÜSTÜN

İki takım bugüne kadar 12 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe 9 kez parkeden galip ayrılırken, 3 kez de EA7 Olimpia Milano rakibini mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçı da sarı-lacivertliler 89-70 ve 92-86'lık skorlarla kazandı.

EN SKORER VESELY VE JAMES

Bu sezon Euroleague'de Fenerbahçe, 84.8 sayı ortalamasıyla oynarken, ise 86.2 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Sarı lacivertlilerde Jan Vesely 14.0 sayı ortalamasıyla oynayarak takımının en skorer oyuncusu oldu. Milano'da ise Mike James 19.5 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor.

İLK 5’LER

FENERBAHÇE : Sloukas Guduric , Datome , Melli , Vesely .

MİLANO : James: Bertans , Micov, Brooks, Arturas Gudaitis.