Fenerbahçe, Olympiakos deplasmanında

Fenerbahçe, Olympiakos deplasmanında
UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 5. haftasında Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos'a konuk olacak. Saat 23.00'de oynanacak mücadele EXXEN'den platformundan canlı yayımlanacak.

Fenerbahçe, Olympiakos deplasmanında 3 puan için sahaya çıkacak. Georgios Karaiskakis Stadı''nda oynanacak karşılaşma, TSİ 23.00''te başlayacak.

Karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz''un yönetecek. Mücadele, Exxen''den canlı yayımlanacak.

Sarı-lacivertli ekipte 2 futbolcu, sakatlıkları nedeniyle Olympiakos''a karşı forma giyemeyecek. Tedavilerine devam edilen Altay Bayındır ile Enner Valencia, takımdaki yerlerini alamayacak.

Takımla çalışmalara başlayan Luiz Gustavo''nun da kadroda yer alması beklenmiyor. UEFA''ya bildirilen listede yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da müsabakada görev yapmayacak.

Sloven oyuncu Miha Zajc ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Zajc, üçüncü sarı kartını görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 9 Aralık''ta Eintracht Frankfurt ile yapılacak karşılaşmada oynayamayacak.

Grupta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, 5 puanla 3. sırada yer alıyor. D Grubu''nda 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonucunda hanesine 6 puan yazdıran Olympiakos ise 2. basamakta bulunuyor.

OLYMPIAKOS - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11''LER:

Olympiakos: Vaclik, Lala, Papastathopoulos, Cisse, Reabciuk, Camara, M''Vila, Camara, Masouras, Onyekuru, El-Arabi

Fenerbahçe: Berke Özer, Tisserand, Kim, Novak, Osayi, Meyer, Mert Hakan, Ferdi, İrfan Can, Diego Rossi, Berisha