Fenerbahçe Öznur Kablo'dan sevindiren haber

Fenerbahçe Öznur Kablo'dan sevindiren haber
Kısa bir süre önce art arda korona virüs vakalarıyla şok yaşayan Fenerbahçe Öznur Kablo Basketbol Takımı;'nda yapılan son testlerde tüm sporcuların negatif çıktığı açıklandı.

Fenerbahçe Öznur Kablo'dan sevindiren haber

Euroleague Women''da Türkiye''yi temsil eden Fenerbahçe Öznur Kablo''dan iyi haberler geldi. Bilindiği üzere kısa bir süre önce takımda 4 korona virüs vakasına rastlanmıştı. 

DHA''da yer alan habere göre Fenerbahçe Öznur Kablo, yarın oynanacak Ekaterinburg maçı öncesinde takımdaki bütün oyuncuların koronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı. Fenerbahçe Öznur Kablo, Kadınlar Euroleague Yarı Finali''nde yarın saat 16:00''da Rus ekibi Ekaterinburg ile karşı karşıya gelecek.

ANTRENMANA TAM TAKIM ÇIKACAKLAR 

Daha önce 4 oyuncusunun korona virüs testinin pozitif çıktığını açıklayan sarı-lacivertli ekip, son yapılan testlerde bütün oyuncuların testlerinin negatif çıktığını ve yarın oynanacak maç öncesi gerçekleştirilecek son antrenmana tam takım çıkacaklarını açıkladı.

Sarı-lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Euroleague Women F4 kampına katılım sırasında yapılan tarama testlerinde, takımımızda hiçbir oyuncuda Covid bulgusuna rastlanmamıştır. Takımımız tam kadro halinde F4 kampına girmiş, bugünkü son idmanı tam kadro olarak yapacaktır. Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullanıldı.

İlgili Haberler