Fenerbahçe sahaya iniyor

Fenerbahçe sahaya iniyor
Korona virüs sebebiyle futbola verilen ara boyunca çalışmalar evden sürdürülürken, yavaş yavaş liglerin yeniden başlatılması gündeme geldikçe takımlar da sahaya yönelmeye başladı. Bu kapsamda Fenerbahçe'de de 4 Mayıs'ta futbolcular dörderli gruplar halinde Samandıra'ya giderek saha çalışmalarına başlayacaklar.

Yeni tip korona virüs(Kovid-19) salgını sebebiyle futbola ara verilmesinin ardından liglerin yeniden başlatılması gündeme geldikçe takımlar da sahaya yönelmeye başladı. Bu kapsamda Fenerbahçe'de de 4 Mayıs'ta futbolcular dörderli gruplar halinde Samandıra'ya giderek saha çalışmalarına başlayacaklar. Liglerin başlayacağı tarihin açıklanmasının ardından ise kamp durumu netleştirilecek.

Fenerbahçe, 4 Mayıs Pazartesi günü sahaya iniyor. Sarı-lacivertli futbolcular, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gruplar halinde çalışmalara başlayacak. Dörderli gruplar halinde çalışmalar yapılacak. Sosyal mesafeye dikkat edilerek sahanın farklı bölgelerinde çalışılacak. Gruplar sırayla sahaya çıkıp idman yapacak.