Fenerbahçe sezonu evinde açıyor!

Fenerbahçe sezonu evinde açıyor!
Fenerbahçe, Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk haftasında sahasında ligin yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'i konuk edecek

Fenerbahçe, zirveye oynayan G.Saray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’in puan kayıplarıyla daha ligin ilk haftası fırsat yakaladı. 9 yeni transferle kadrosunu güçlendiren Kanarya, bu akşam Süper Lig’in yeni ekibi Gazişehir’i ağırlayacak.Ülker Stadı’nda 20.00’de başlayacak maçı Arda Kardeşler yönetecek. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Hasan Ali, Serdar Aziz ve Tolgay forma giyemeyecek. Gazişehir’de ise sakat ya da cezalı futbolcu yok.

Gazişehir Gaziantep maçı için geri sayım başladı. 5 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, ilk haftada ligin yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'i konuk ediyor.

FENERBAHÇE HAFTALAR SONRA LİDER OLMAK İSTİYOR!

 Fenerbahçe, bugünkü maçı 3 golden farklı bir skorla kazanırsa, ligde 123 hafta aradan sonra lider olacak.

Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda oynadığı son 12 lig maçını da kaybetmedi. Taraftarı önünde en son 28 Ekim 2018'de MKE Ankaragücü'ne kaybeden sarı-lacivertliler, Kadıköy'de son 12 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik aldı.


FENERBAHÇE GAZİŞEHİR GAZİANTEP MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçı 19 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00'de oynanacak ve zorlu mücadele beIN Sports HD1'den naklen yayınlanacak.


MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Murat, Okan, Jailson, Abdulcebrail, Ozan, Emre, Ferdi, Kruse, Moses, Muriqi

Gazişehir Gaziantep: Günay Güvenç, Olkowski, Kana Bıyık, Tosca, Djilobodji, Morais, Tetteh, Jefferson Jr., Diarra, Kenan Özer, Muğdat Çelik