Fenerbahçe Slimani'yi gönderemiyor

Fenerbahçe Slimani'yi gönderemiyor
Fenerbahçe'de gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan ve en çok tartışılan isimlerden biri olan Slimani'nin takımdan gönderilemediği iddia edildi.

Akhisarspor'a deplasmanda 3-0 yenilerek 16. sıraya gerileyen Fenerbahçe'de en çok tartışılan isimlerden biri de geçtiğimiz yaz transfer edilen Islam Slimani'ydi.

Leicester City'den bir sezonluğuna kiralanan fakat geldiği günden bu yana beklentileri bir türlü karşılayamayan Cezayirli forvetin takımdan gönderileceği iddia edilmişti.

Sarı Lacivertli takımla bu sezon çıktığı 17 maçta 4 gol kaydedebilen 30 yaşındaki golcü futbolcuyla ilgili Ada basını ise dev bir iddia ortaya attı.

Ada'nın en yüksek tirajlı gazetesi The Sun, Fenerbahçe yönetiminin oyuncuyu ocak ayında Leicester'a geri göndermek istediğini yazdı. Gazete, bununla birlikte Leicester City yönetiminin Sarı Lacivertliler'den gelen bu talebi reddettiğini öne sürdü.

Leicester'ın 2016 yazında Sporting Lizbon'dan tam 30,5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Slimani, Premier Lig'deki performansıyla da hayal kırıklığı yaratmıştı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında da Newcastle United'a kiralanan 30 yaşındaki santrfor, İngiltere'de geçirdiği 2 sezonda yalnızca 8 kez fileleri sarsabildi. The Sun, Leicester'la 2021 yazına dek sözleşmesi bulunan yıldız ismin önümüzdeki yaz kendisine yeni takım bulmak zorunda kalacağını belirtti.