Fenerbahçe taraftarından Koray Şener için anma töreni

Fenerbahçe taraftarından Koray Şener için anma töreni
Fenerbahçe taraftarı, Galatasaray derbisinde hayatını kaybeden Koray Şener için anma düzenleyecek. Koray Şener’in kombinesinin olduğu tribüne siyah giyinerek gidecek taraftarlar, ayrıca özel bir koreografi yapacak.

Bu akşam sahasında Anderlecht ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de futbolcuların, Galatasaray derbisinde hayatını kaybeden Koray Şener'in kombinesinin olduğu tribüne gideceği öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Anderlecht ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de, Galatasaray derbisinde hayatını kaybeden taraftar Koray Şener için büyük bir anma planlanıyor.

Sarı lacivertli taraftarların tribüne siyah giyinerek gitme kararının yanı sıra maçta Koray Şener adına bir koreografi yapılacağı öğrenildi.

BeIN Sports’un Fenerbahçe muhabirinin verdiği bilgilere göre; Anderlecht karşılaşmasının ardından Koray Şener için yapılan tişörtü giyecek olan sarı lacivertli futbolcular Şener’in kombinesinin olduğu koltuğa gidecek.

Galatasaray derbisi için Türk Telekom Stadı’na giden 22 yaşındaki Koray Şener, maç başlamadan önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Şener için Ülker Stadı’nda bir cenaze töreni düenlenmişti, Törene, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolcular ve çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katılmıştı.

İlgili Haberler