Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle FB TS şifresiz Bein Sports 1 canlı maç izle

Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle FB TS şifresiz Bein Sports 1 canlı maç izle
Fenerbahçe Trabzonspor maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışta. Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. İşte, FB TS maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı izleme linki

Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında. Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor takımları kozlarını karşılaşıyor. Futbol severler ise Fenerbahçe Trabzonspor maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

6 Mart 2022 Pazar gününde saat 19.00’da başlayacak Fenerbahçe Trabzonspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ligde 5 maçtır rakiplerini bozguna uğratan Trabzonspor bu zorlu Fenerbahçe deplasmanından da galibiyet dönmenin planlarını yapıyor. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Filip Novak, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia bu mücadelede forma giyemiyor.

Trabzonspor’da ise sezonu kapatan Gervinho ve Vitor Hugo''nun yanı sıra; Marek Hamsik ile Dorukhan Toköz''ün de sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe ile Trabzonspor takımları Süper Lig’de 131. kez karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile yaptığı son 24 lig maçında 13 kez galip geldi, 11 defa berabere kalırken hiç kaybetmedi.

Stat: Ülker Stadı
Tarih: 6 Mart 2022 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1