Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de

Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de
Fenerbahçe, transferi için Hull City ile daha önce prensip anlaşmasına varıldığını açıkladığı Ozan Tufan'ın İngiliz ekibine transferinin tamamlandığını duyurdu.

Yeni sezon öncesinde kamp çalışmaları için Avusturya''ya giden Fenerbahçe''de transfer harekatı da devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Ozan Tufan''ın Hull City''e transferi için prensip anlaşmasına varıldığını, milli futbolcunun sağlık kontrolleri için İngiltere''ye gideceğini açıklamıştı. 27 yaşındaki oyuncunun Hull City''e transferinin tamamlandığı açıklandı. Ozan Tufan, Hull City ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Öte yandan İngiliz kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bir aile, bir rüya. Hoş geldin Ozan" ifadeleri kullanıldı. Ozan Tufan, Hull City''de forma giyen ilk Türk oyuncu oldu.

Sarı lacivertliler ayrılığı böyle duyurdu;

Futbol A Takımı oyuncularımızdan Ozan Tufan İngiltere’nin Hull City takımına transfer olmuştur. Ozan’a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

ÖVGÜ DOLU AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City''nin transferi için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığı Ozan Tufan''la ilgili övgü dolu açıklamalar yaptı. Ilıcalı, Hull City''nin kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, 27 yaşındaki milli oyuncuyla ilgili şunları kaydetti:

"Ozan, Hull City’e artık çok çok yakın. Bence olağanüstü bir futbolcu. Kendisi 27 yaşında ve 60 kereden fazla milli formayı giymiş bir isim. Yıllardır Fenerbahçe’de ve benim de hayran olduğum oyunculardan biriydi. Bence Ozan Tufan’ın burada oynayacak olması Allah''ın bize bir hediyesi. Onu ikna edebildiğimiz için çok mutluyum, bizim için karar vermek çok zor olmadı ama transferin Fenerbahçe kısmı biraz zorlayıcıydı. Çünkü Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinin futbolcusunu transfer ediyorsunuz."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile çok yakın arkadaş olduklarını ifade eden Ilıcalı, "Bu konuda şanslıyım. Birbirimize güvenimiz sonsuz. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a teşekkür ederim. Desteklerini bu transferde bizden esirgemedi. Türkiye’nin en kaliteli oyuncularından biri aramıza katılıyor" diye konuştu.

İlgili Haberler