The Land Of Legend Cup Fenerbahçe'nin

The Land Of Legend Cup Fenerbahçe'nin
Fenerbahçe ile Sivasspor, The Land Of Legend Cup’ta şampiyon olmak için sahaya çıktı. Mücadeleyi 1-0 kazanan Fenerbahçe, Süper Lig maçları öncesi moral depolamış oldu.

The Land Of Legend Cup Fenerbahçe'nin

Süper Lig’in dört iddialı ekibi Fenerbahçe, Beşiktaş, Antalyaspor ve Sivasspor’u The Land Of Legend Cup’ta bir araya geldi. Turnuvanın finalinde, Antalya’yı 4-0 mağlup eden Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı 1-0’la geçen Sivasspor kozlarını paylaşıyor. Erol Bulut, Milli takımlara giden oyuncularından yoksun olacak. Ancak yeni transfer Mauricio Lemos’un ve Enner Valencia’nın kadroda olduğunu belirtmek gerekiyor.  

Sarı-Lacivertliler, turnuvada şampiyon olarak lige moralli başlamak istiyor. Sivasspor ise geçen sezonun flaş takımıydı. Salgın öncesine kadar şampiyonluk yarışı kovalayan Yiğido, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş gibi iki önemli yıldızını kaybetti. Ancak Kırmızı-Beyazlılar Felix ve Gradel gibi oyuncularla kadrosunu güçlendirdi. Rıza Çalımbay’ın ekibi, The Land Of Legend Cup’ta şampiyon olarak bu sezon da iddialı olacağını göstermenin peşinde. 

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Serdar, Sadık, Caner, Tolga Ciğerci, Gustavo, Deniz, Sinan Gümüş, Thiam, Frey

Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde yeni isimlerden Lemos ve Enner Valencia da yer alıyor.

Sivasspor: Muammer, Marcelo Goiano, Robin Yalçın, Camara, Uğur, Hakan, Cofie, Ziya, Max Gradel, Erdoğan, Yatabare 

CANER ERKİN'İN GOLÜ İLE KAZANDILAR

Fenerbahçe, turnuvanın final maçında karşılaştığı Sivasspor'u Caner Erkin'in 68'nci dakikada attığı gol ile 1-0 yenerek kupanın sahibi oldu.