Fenerbahçe'nin konuğu Antalyaspor

Fenerbahçe'nin konuğu Antalyaspor
Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında Fenerbahçe ile Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Ligde Göztepe mağlubiyetinin ardından geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor’u deplasmanda yenerek moral bulan sarı lacivertli ekip, zirve yarışını sürdürmek istiyor. Ersun Yanal'lı Akdeniz temsilcisi ise bu zor deplasmandan puan ya da puanla almak istiyor. Peki, Fenerbahçe-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda oynanacak olan mücadelede Fraport TAV Antalyaspor''u konuk edecek. Ülker Stadı''nda oynanacak ve saat 19.00''da başlayacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Göztepe mağlubiyetinin ardından geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor''u deplasmanda yenerek moral bulan sarı-lacivertliler, Antalyaspor''u da devirerek zirve yolunda iddiasını korumayı planlıyor. Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, Antalyaspor müsabakası öncesinde 54 puanla 3. sırada bulunuyor.

FENERBAHÇE - FRAPORT TAV ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam, Ülker Stadı''nda oynanacak ve saat 19.00''da başlayacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1''den naklen yayınlanacak.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11''LERİ:

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Szalai, Novak, Ozan, Sosa, Pelkas, Mesut, Osayi-Samuel, Thiam

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Eren, Nuri, Fredy, Gökdeniz, Doğukan, Amilton, Orgill

FENERBAHÇE''DE 6 EKSİK

Sarı-lacivertlilerde belinde ağrı bulunan Sadık Çiftpınar ile sakatlıktan çıkmasına karşın henüz hazır olmayan Luiz Gustavo, Antalyaspor karşısında kadroda yer almayacak. Bu oyuncuların yanı sıra disiplinsiz davranışları sebebiyle durumu hafta sonu değerlendirecek olan Caner Erkin ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Diego Perotti de kadroda bulunmayacak.

Fenerbahçe''de sarı kart cezalılar Serdar Aziz ile Mert Hakan Yandaş da arkadaşlarını zorlu mücadelede yalnız bırakacak.

5 OYUNCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe''de 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli ekipte Enner Valencia, Marcel Tisserand, Sinan Gümüş ve İrfan Can Kahveci sarı kart görmeleri halinde Konya deplasmanına götürülmeyecek.