Fenerbahçe’de Abdullah Avcı iddiası

Fenerbahçe’de Abdullah Avcı iddiası
Fenerbahçe’de kötü gidişi durduramayan Ersun Yanal ile yolların ayrılması beklenirken yerine geçecek isim ise belli oldu. Sarı lacivertliler takımın başına Abdullah Avcı’yı getirmek istiyor.

Ligde bitime 5 hafta kala düşme tehlikesinden kurtulamayan Fenerbahçe'de bir kez daha operasyon kapıya dayandı. Sezon ortasında Ersun Yanal'ı göreve getirip 1.5 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, tecrübeli hocayla yeni sezonun planlamasını da yapıyordu. Ancak alınan kötü sonuçların ardından Yanal ciddi şekilde tartışılmaya başlandı.

Birçok yöneticinin Yanal'la yola devam etmeme konusunda görüş bildirdiği öğrenildi. Eğer kalan 5 haftada kötü gidiş devam ederse operasyonun kaçınılmaz olacağı belirtiliyor. Bu durumda rota Abdullah Avcı'ya dönecek.

Başkan Ali Koç'un, Yanal'la yolların ayrılması halinde ilk teklifi Avcı'ya yapacağı belirtiliyor. Koç büyük bir hayranlık duyduğu tecrübeli hocayı sezon başında da göreve getirmeyi düşünmüştü

2014 yılından bu yana Başakşehir'i çalıştıran Avcı'nın şampiyonluğun kaçması halinde kesin olarak ayrılık kararı alacağı belirtiliyor. Avrupa'dan önemli kulüpler de Avcı'yla yakından ilgileniyor.

Sezon sonunda Şenol Güneş'le yollarını ayıracak olan Beşiktaş da Abdullah Avcı ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli hocanın nasıl bir karar vereceği merak konusu...