Löw için Almanya'ya giden Ali Koç bakın hangi hocayla görüşmüş

Löw için Almanya'ya giden Ali Koç bakın hangi hocayla görüşmüş
Fenerbahçe'de sezon sonuna kadar İsmail Kartal göreve getirilirken, daha sonrası için de Alman hoca Löw'ün ismi ön plana çıkmıştı. Ama Başkan Ali Koç'un Almanya'da başka bir isimle görüştüğü ileri sürüldü

Fenerbahçe''de sezon sonuna kadar İsmail Kartal''ın takımın başına geçmesinin ardından Almanya''ya giden Başkan Ali Koç''un gelecek sezon için Löw''le temasta bulunduğu ve görüşmenin olumlu geçtiği ileri sürülmüştü.

Ancak Koç''un Almanya''da bir başka hoca ile görüştüğü iddia edildi. Koç''un Alman teknik adam Bernd Schuster''le de bir araya geldiği belirtildi. Schuster, 2010-11 sezonunda Beşiktaş''ı da çalıştırmıştı.

Alman teknik adamın Türkiye''deki menajeri Marco Kırdemir, TV 100''de katıldığı programda Ali Koç''un Almanya''da Schuster''le bir görüşme yaptığını iddia etti.

Antalya''ya gelerek Fenerbahçe''nin Antalyaspor ile oynadığı maçı da izleyen Schuster''in Türkiye''de çalışmaya hazır olduğunu belirten Kırdemir, "Kendisi Türkiye''de çalışmak istiyor. Zaten Süper Ligi de yakından takip ediyor. Ali Koç ile Schuster, Almanya''da buluşarak kahve içti. Ve gelerek Antalya''da Fenerbahçe antrenmanını izledi" dedi. 

Marco Kırdemir "Bernd Schuster, ''Sezon ortasında Fenerbahçe''yi alırım, bu riski alırım'' da dedi" ifadelerini kullandı.

Schuster için Fenerbahçe iddiası yazın da ortaya atılmış, taraflar arasında görüşme yapıldığı da ileri sürülmüştü.

İlgili Haberler