Fenerbahçe'de Caner Erkin bilmecesi

Fenerbahçe'de Caner Erkin bilmecesi
Süper Lig'de şampiyonluk adayları arasında yer alan Fenerbahçe'de disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımdan ayrı çalışan Caner Erkin ile ilgili belirsizlik devam ediyor. Tecrübeli futbolcu için Emre Belözoğlu'nun devrede olduğu ve Erkin'in takımla yeniden çalışmalara başlayacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'de Caner Erkin bilmecesi

Fenerbahçe''de disiplinsiz hareketleri nedeniyle son oynanan Antalyaspor maçının kadrosuna alınmayan Caner Erkin''e para cezası uygulandığı öğrenildi. Caner ile ilgili yeni gelişmelerin de yaşandığı bildirildi. 

Spor Toto Süper Lig''in 29''uncu haftasında 8 Mart Pazartesi ittifak Holding Konyaspor deplasmanına çıkacak Fenerbahçe, galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Sarı-lacivertli ekipte Göztepe maçında oyandan ayrılırken yaptığı hareketler sonrası takımdan ayrı çalışmasına karar verilen Caner Erkin''in durumunda ise gelişme yok. Trabzonspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında görev alamayan tecrübeli futbolcu, pazartesi günü oynanacak Konyaspor maçında da forma giyemeyecek.

PARA CEZASI UYGULANDI 

Başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik heyet arasında Konyaspor maçından sonra yapılacak toplantının ardından ise Caner Erkin''in takıma yeniden dahil olması bekleniyor. 

Fenerbahçe''nin tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, çalışmalarını Samandıra''da takımdan ayrı olarak sürdürüyor. Disiplinsiz hareketleri sebebiyle takımdan ayrı programda hazırlıklarına devam eden Caner Erkin''in yanı sıra birkaç futbolcu daha bardağı taşırdı. Sarı-lacivertli yönetimin belirlediği ve takım içinde olumsuz hava yaratan birkaç futbolcuya para cezası kesildi. 

EMRE BELÖZOĞLU DEVREDE İDDİASI

Diğer yandan Caner Erkin''in yaşadığı durum nedeniyle Sportif Direktör Emre Belözoğlu''nun devreye girdiği ve durum ile yakından ilgilendiği belirtildi. İddialara göre Belözoğlu, Erol Bulut ile Caner hakkında konuşarak, tecrübeli oyuncunun affedilmesini talep etti. Caner''in durumunun ne olacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.