Fenerbahçe'de flaş değişiklik. Aziz Yıldırım 'Gönderin' demişti

Fenerbahçe'de flaş değişiklik. Aziz Yıldırım 'Gönderin' demişti
Fenerbahçe'de futbol takımındaki görevlerinden ayrıldığı ortaya çıkan Volkan Ballı’dan yeni açıklama geldi. Ballı, "Samandıra'da görev yapmayacağım ama kulüp tarafında daha sonra çizgisi belli olacak bir görev alacağım.” dedi.

Eski Başkan Aziz Yıldırım 'Gönderin' demişti. Volkan Ballı’dan açıklama geldi

Hürriyet’ten Süleyman Arat’ın haberine göre, Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı''nın futbol takımındaki görevlerinin son bulduğu belirtildi.

Başkan Ali Koç ile bir görüşme yapan Volkan Ballı, bundan sonra futbol takımında değil, kulüp tarafında profesyonel bir görev alacağı belirtildi.

VOLKAN BALLI''DAN İLK AÇIKLAMA

Gelişmelerin ardından ilk kez Hürriyet''e konuşan Ballı, "Samandıra''da görev yapmayacağım ama kulüp tarafında daha sonra çizgisi belli olacak bir görev alacağım. Görevime son verildiği doğru değil. Yalnızca Samandıra’da bizzat Başkan Ali Koç etkili ve yetkili olacağı için ben kulüp tarafında bilgi ve tecrübelerimi kulübüme sunacağım" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM ''GÖNDERİN'' DEMİŞTİ

Fenerbahçe''deki başkanlık seçimi öncesinde basın toplantısı düzenleyen eski başkan Aziz Yıldırım, Volkan Ballı hakkında konuşmuştu. Yıldırım, "Volkan Ballı, geçen hafta İlhan Ekşioğlu''na sarılıyor. Bu adam ''Fenerbahçe şike yaptı'' diyor. Volkan Ballı''yı göndermezsen Ali Koç, senle beraber onu gönderirim" ifadelerini kullanmıştı.

 

İlgili Haberler