Fenerbahçe'de Gökhan Gönül gelişmesi!

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül gelişmesi!
Ali Koç'un araya girmesiyle Fenerbahçe ile Gökhan Gönül arasında yeniden başlayan görüşmeler bir kez daha sonuçsuz kaldı.

Fenerbahçe – Gökhan Gönül görüşmeleri yine olumsuz sonuçlandı. İki taraf son görüşmelerde anlaşma yolu bulmuştu. Fenerbahçe yönetimi, Gökhan Gönül’den özür yazısı yayınlamasını istedi ancak tecrübeli oyuncunun bu yerine getirmemesinin ardından transfer görüşmeleri yeniden sonuçsuz kaldı.

Menajer Ahmet Bulut’un Gökhan Gönül’e ‘Senin için Barcelona ile görüşüyorum’ ifadesinin ardından tecrübeli oyuncu da tekrar beklemeye geçmişti.Ancak bu gelişmelerin ardından iki taraf arasında köprüler tamamen atıldı. Lig TV’nin haberine göre; Fenerbahçe’de Gökhan Gönül defteri tamamen kapatılırken Başkan Aziz Yıldırım bu bölgeye transfer için bizzat yurtdışına gitti. Sarı lacivertliler’in listesinin ilk sırasında Barcelona’dan Montoya bulunuyor.

PEREIRA GÖKHAN GÖNÜL VE CANER’E YÜKLENMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira, Euro 2016’da Türkiye’nin Hırvatistan ile oynadığı maç sonrasında Sport TV’ye değerlendirmelerde bulunmuş Fenerbahçe’den ayrılan Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile iligli olarak “Türk Milli Takımı’nın iki kanat beki Caner Erkin ve Gökhan Gönül Fatih Terim’i hayal kırıklığına uğratmış olmalı. Çünkü beni uğrattı. Kendileriyle bir sezon çalıştım ve daha iyisini yapabileceklerini biliyorum. Yine de iddia edildiği gibi Caner de Gökhan da en üst düzeyde oynayacak bekler değil” diyerek polemik yaratacak bir açıklamaya imza atmıştı.