Fenerbahçe'de Gomis mesaisi

Fenerbahçe'de Gomis mesaisi
Bu sezon transfer ettiği Frey ve Slimani'den istediği verimi alamayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski forveti Bafetimbi Gomis'i gündemine aldı. Oyuncunun menajeri ile ilk temaslar gerçekleştirildi.

Bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan Fenerbahçe gelecek sezon için transfer hazırlıklarına şimdiden başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray'da gol kralı olarak büyük sükse yapan Bafetimbi Gomis'in menajeriyle ilk görüşme gerçekleştirildi. Önümüzdeki sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkacak olan Kanarya'da gözler Bafetimbi Gomis transferine çevrildi.

Sarı-lacivertli kurmaylar Gomis transferiyle hem santrfor bölgesini sağlama almak, hem de Galatasaray'a karşı psikolojik bir üstünlük kurmanın hesaplarını yapıyor.

Al Hilal, golcü futbolcunun parasını ödeyemeceğini söyleyip, "Kulüp bul" dedi. 33 yaşındaki oyuncunun menajerleri de ilk olarak sarı-lacivertlilere durumu iletti

Fenerbahçeli yöneticiler ise, "Gomis için mayıs ayında görüşelim" karşılığını verdi. Josef'in sezon sonunda tekrar Fenerbahçe'ye döneceği iddialarının ardından dün de flaş bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz yıl gol kralı olduğu G.Saray ile sezon başında yollarını ayıran ve Al Hilal'e transfer olan Bafetimbi Gomis'in sarı-lacivertlilere yakın olduğu ileri sürüldü.

İlgili Haberler