Fenerbahçe’de hedef Diego Reyes

Fenerbahçe’de hedef Diego Reyes
Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Porto’dan ayrılan Diego Reyes’i transfer etmek için yoğun çaba harcıyor. Sarı lacivertliler, Meksikalı oyuncuyu transfer etmek için West Ham United ve Newcastle United ile rekabet halinde.

Mina, Van Beek, Zouma, Vermaelen derken; Fenerbahçe’nin stoper adayları listesinin ilk sırasına Diego Reyes yükseldi.

Meksikalı savunma oyuncusu, Porto ile yeni sözleşme imzalamayınca boşa çıktı. Sarı- Lacivertliler, 25 yaşındaki stoperin peşine düştü. Damien Comolli’nin, Reyes’in menaceri Matias Bunge ile görüşerek Fenerbahçe’nin teklifini ilettiği öğrenildi. Finansal Fair-Play kısıtlamaları nedeniyle bonservisle oyuncu alması zor alan Sarı- Lacivertliler’in, boşta olan Reyes’i ikna etmek için yüksek bir maaş önerisinde bulunduğu kaydedildi.

FORMA GARANTİSİ İSTİYOR

Diego Reyes için cazip bir teklif sunan tek takım Fenerbahçe değil. Premier Lig ekipleri West Ham ve Newcastle’ın da Meksikalı savunmacının peşinde olduğu kaydedildi. Reyes’in geçtiğimiz sezon Porto’da yedek kaldıktan sonra, düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi. 25 yaşındaki oyuncunun, West Ham’ın Diop ve Balbuena transferleri sonrası burada 11’de görev yapması zor. Bu nedenle Newcastle ve Fenerbahçe, ön plana çıkıyor.