Fenerbahçe’de hedef Sturridge

Fenerbahçe’de hedef Sturridge
Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe aradığı ismi İngiltere’de buldu. Sarı lacivertliler Liverpool forması giyen İngiliz golcü Sturridge için girişimlere başladı.

Önümüzdeki sezon Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, Max Kruse ve Kolarov transferlerinde mutlu sona ulaşmaya çalışırken, başka yıldızlar için de temaslarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu doğrultuda gündeme gelen oyunculardan biri de geçen sezon Liverpool ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ve sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge oldu. Bonservisi elinde olan Sturridge için ilk temas, oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmeyle başladı.

Fanatik gazdetesinin haberine göre, yapılan ilk görüşmede İngiliz yıldızın Liverpool’da kazandığı yıllık 4 milyon euroyu istediği bildirildi. Sarı lacivertlilerin ise 3 yıl üzerinden senelik 3 milyon euroda ısrarcı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

CELTIC VE GLASGOW RANGERS DA TALİP

Hem forvet hem de kanatlarda forma giyebildiği için önümüzdeki sezon Ersun Yanal’ın tam da ihtiyacı olacak tarzda bir futbolcu olan Sturridge için pazarlıkların tüm hızıyla devam edeceği bilgisine ulaşıldı. Bu arada daha önce Liverpool’da oynayan ve şimdi Glasgow Rangers’ın hocalığını yapan Steven Gerrard’ın yanı sıra Celtic’in de tecrübeli oyuncuyu istediği ifade edildi. Ancak bu iki takımın da mali olarak 3 milyon euro barajına çıkamayacağı tahmin ediliyor.